Eetkamertafel hout

Maatwerk, Milieuvriendelijk, Ontwerp & Unica

Maatwerk

Alle meubels worden in nauw overleg met de klant ontworpen en gemaakt. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een geheel maatwerk meubelstuk wat exact bij uw wensen past.

Milieuvriendelijk

Dat wil zeggen dat wij gebruik maken van Europees hout en niet van tropisch hardhout. Er wordt ook gewerkt met Europees multiplex met FSC keurmerk.

Ontwerp

Meestal komt de klant zelf met een idee of schets voor het meubel. Na een eerste overleg of bezoek ter plekke wordt een vrijblijvende offerte en schets gemaakt.

Unica

Alle meubels zijn unica of het nu een complete keuken, kast, (bijzet) tafel, kinderstoeltje met ingegraveerde naam of een speciaal ontworpen (hangend) wiegje betreft.

Dineren aan een unieke eetkamertafel van hout

Met de hele familie chique dineren aan een prachtige eetkamertafel van hout. Lijkt u dat wat? Dan heeft u vast al wat rondgeneusd in de bekende woonwinkels. Kunt u echter niet vinden wat u zoekt, of wilt u liever een volkomen uniek product? Neem dan eens contact op met Fundi Meubel -en Keukenmakerij. Wij kunnen uw nieuwe eetkamertafel precies maken zoals u het wilt. U kunt zelf een schets aanleveren die wij omzetten in een goed realiseerbaar ontwerp. Heeft u iets in uw hoofd maar is schetsen niet uw ding? Tijdens een uitgebreid gesprek vertelt u ons aan welke eisen de tafel moet voldoen en wij zorgen voor een mooi ontwerp waar u helemaal achter staat. Vervolgens gaan wij de tafel op vakkundige en ambachtelijke wijze voor u maken.

Wij gebruiken alleen verantwoord geproduceerde materialen

Hout is een kostbaar materiaal. De hoeveelheid bossen op aarde is niet oneindig en er wordt helaas veel meer gekapt dan goed is voor het milieu. Dit vinden wij een slechte zaak. Wij gebruiken daarom zoveel mogelijk Europese houtsoorten of hout met een FSC keurmerk. Het FSC keurmerk wil zeggen dat het hout afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos. Als wij voor u een eetkamertafel van hout maken, is dit dus altijd een duurzaam product waar u met een gerust hart aan plaats kunt nemen.

Eetkamertafel hout

Fundi Meubel -en Keukenmakerij gaat met u in gesprek

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak. U kunt bellen naar 06 27314053. Mailen kan ook: info@meubelmakerijfundi.nl.

Direct Contact

Wenst u direct contact op te nemen? Klik dan op de knop hieronder.

Contact Opnemen
Top