Eiken salontafel

Maatwerk, Milieuvriendelijk, Ontwerp & Unica

Maatwerk

Alle meubels worden in nauw overleg met de klant ontworpen en gemaakt. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een geheel maatwerk meubelstuk wat exact bij uw wensen past.

Milieuvriendelijk

Dat wil zeggen dat wij gebruik maken van Europees hout en niet van tropisch hardhout. Er wordt ook gewerkt met Europees multiplex met FSC keurmerk.

Ontwerp

Meestal komt de klant zelf met een idee of schets voor het meubel. Na een eerste overleg of bezoek ter plekke wordt een vrijblijvende offerte en schets gemaakt.

Unica

Alle meubels zijn unica of het nu een complete keuken, kast, (bijzet) tafel, kinderstoeltje met ingegraveerde naam of een speciaal ontworpen (hangend) wiegje betreft.

Een eiken salontafel naar uw eigen ontwerp

Een mooie nieuwe eiken salontafel kan een blikvanger zijn in uw interieur. Maar wilt u liever geen afgezaagd exemplaar uit een saaie woonwinkel? Dan kunt u terecht bij Fundi Meubel -en Keukenmakerij. Wij maken uw salontafel namelijk speciaal voor u op maat. Dit betekent dat u ook zelf een ontwerp aan ons door kan geven. Dit kan een schets zijn, maar ook een omschrijving van uw ideale tafel. Wij maken op basis van uw schetsen en ideeën het ontwerp waar u van droomt. En wie weet staat die eiken salontafel binnenkort al te schitteren in uw woonkamer.

Verantwoord gebruik van materialen

Mooi eiken is prachtig om te zien. Maar net als voor zoveel andere natuurlijke materialen geldt dat we er op een verantwoorde manier mee om moeten gaan. Anders belasten we het milieu teveel en kunnen we de aarde onherstelbaar beschadigen. Wij gaan daarom heel zorgvuldig om met onze materialen. We gebruiken voornamelijk Europees hout voor onze producten. Als we andere houtsoorten gebruiken verzekeren we ons er altijd van dit een FSC keurmerk draagt. Zo hebt u als klant ook de zekerheid dat het hout voor uw tafel afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos. Voor de afwerking van onze producten gebruiken we eveneens milieuvriendelijke materialen zoals natuurlijke oliën. Uw nieuwe salontafel is daarom niet alleen een aanwinst voor uw woning, maar heeft ook nog eens een goed verhaal.

Eiken salontafel

Een afspraak maken met Fundi Meubel -en Keukenmakerij

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of heeft u een ontwerp voor een salontafel in gedachten? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 27314053. U kunt ook een email sturen naar info@meubelmakerijfundi.nl.

Direct Contact

Wenst u direct contact op te nemen? Klik dan op de knop hieronder.

Contact Opnemen
Top