Houten keukenkastjes

Maatwerk, Milieuvriendelijk, Ontwerp & Unica

Maatwerk

Alle meubels worden in nauw overleg met de klant ontworpen en gemaakt. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een geheel maatwerk meubelstuk wat exact bij uw wensen past.

Milieuvriendelijk

Dat wil zeggen dat wij gebruik maken van Europees hout en niet van tropisch hardhout. Er wordt ook gewerkt met Europees multiplex met FSC keurmerk.

Ontwerp

Meestal komt de klant zelf met een idee of schets voor het meubel. Na een eerste overleg of bezoek ter plekke wordt een vrijblijvende offerte en schets gemaakt.

Unica

Alle meubels zijn unica of het nu een complete keuken, kast, (bijzet) tafel, kinderstoeltje met ingegraveerde naam of een speciaal ontworpen (hangend) wiegje betreft.

Een exclusieve keuken met houten keukenkastjes op maat

Bent u op zoek naar houten keukenkastjes die passen bij uw woning? Dit kan een flinke uitdaging zijn, zeker wanneer uw woning bijzonder vormgegeven is. De kant-en-klare keukens lenen zich vaak niet voor zulke ruimtes. En daar komt nog eens bij dat een speciale woning natuurlijk ook vraagt om een bijzondere keuken die niemand anders heeft. U kunt in zo’n geval beter kiezen voor een keuken op maat die harmonieus samenvloeit met de ruimte en tegelijkertijd exclusiviteit uitstraalt. Fundi Meubel -en Keukenmakerij is gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van de mooiste keukens. U kunt zelf een schets van uw droomkeuken aan ons voorleggen. Heeft u wel iets in uw hoofd maar lukt het maar niet om dit op papier te krijgen? U kunt al uw wensen kenbaar maken en wij zullen uw ideeën omtoveren tot een ontwerp waar u helemaal tevreden mee bent.

Duurzaam en verantwoord geproduceerde materialen

Bij het gebruik van hout komt altijd de kwestie van het milieu om de hoek kijken. En heel terecht. Er wordt immers veel te veel onverantwoord hout gekapt waardoor we de aarde uitputten en beschadigen. Daarom gebruiken wij voor onze houten keukenkastjes en salontafels zoveel mogelijk Europees hout. En wilt u liever een andere houtsoort? Dan zorgen wij ervoor dat dit altijd FSC gecertificeerd hout is. Zo weet u zeker dat het hout van uw keukenkastjes afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos en u een duurzaam product in huis heeft.

Houten keukenkastjes

Wilt u meer informatie?

Dan komen wij graag met u in contact. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 27314053. Een mailtje sturen kan ook: info@meubelmakerijfundi.nl. We kunnen dan een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Direct Contact

Wenst u direct contact op te nemen? Klik dan op de knop hieronder.

Contact Opnemen
Top