Kledingkast op maat

Maatwerk, Milieuvriendelijk, Ontwerp & Unica

Maatwerk

Alle meubels worden in nauw overleg met de klant ontworpen en gemaakt. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een geheel maatwerk meubelstuk wat exact bij uw wensen past.

Milieuvriendelijk

Dat wil zeggen dat wij gebruik maken van Europees hout en niet van tropisch hardhout. Er wordt ook gewerkt met Europees multiplex met FSC keurmerk.

Ontwerp

Meestal komt de klant zelf met een idee of schets voor het meubel. Na een eerste overleg of bezoek ter plekke wordt een vrijblijvende offerte en schets gemaakt.

Unica

Alle meubels zijn unica of het nu een complete keuken, kast, (bijzet) tafel, kinderstoeltje met ingegraveerde naam of een speciaal ontworpen (hangend) wiegje betreft.

Een kledingkast op maat voldoet aan al uw eisen

Een kledingkast op maat kunt u precies zo laten maken als u het wilt. U kunt zelf bepalen hoeveel ruimte u reserveert voor verschillende soorten kledingstukken en of extra laden wilt of juist meer hangruimte. Heel handig natuurlijk. Zoekt u nog een meubelmaker die dit voor u kan realiseren? Wij kunnen uw nieuwe kledingkast speciaal voor u op maat maken. In een gesprek met ons kunt u aangeven wat uw wensen zijn en wij vertalen dit naar een ontwerp waar u tevreden mee bent. En heeft u zelf een schets? Wij kunnen hier een ontwerp van maken en uw dromen verwezenlijken. Wie weet staat die mooie kledingkast op maat dan binnenkort bij u thuis.

Duurzaam geproduceerde meubels

Als meubelmakers werken wij uiteraard veel met hout. Maar wij willen dit graag op een verantwoorde manier doen. Bossen zijn van levensbelang voor onze planeet en dat moeten we koesteren. Wij gebruiken daarom meestal Europees hout. En het tropische hout dat we wel gebruiken heeft altijd het FSC keurmerk. Dankzij dit keurmerk weten we zeker dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Ook bij het maken van onze meubels blijven we denken aan het milieu. Bij het afwerken van onze meubels gebruiken we daarom alleen alleen milieuvriendelijke middelen zoals oliën op natuurlijke basis.

Kledingkast op maat

Zelf een kledingkast op maat laten maken

Heeft u een idee voor een kledingkast en wilt u dit met ons bespreken? Maak dan vrijblijvend afspraak met Fundi Meubel -en Keukenmakerij. Bellen kan naar 06 27314053. U kunt ons ook mailen op het volgende emailadres: info@meubelmakerijfundi.nl.

Direct Contact

Wenst u direct contact op te nemen? Klik dan op de knop hieronder.

Contact Opnemen
Top