Massief houten keukens

Maatwerk, Milieuvriendelijk, Ontwerp & Unica

Maatwerk

Alle meubels worden in nauw overleg met de klant ontworpen en gemaakt. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een geheel maatwerk meubelstuk wat exact bij uw wensen past.

Milieuvriendelijk

Dat wil zeggen dat wij gebruik maken van Europees hout en niet van tropisch hardhout. Er wordt ook gewerkt met Europees multiplex met FSC keurmerk.

Ontwerp

Meestal komt de klant zelf met een idee of schets voor het meubel. Na een eerste overleg of bezoek ter plekke wordt een vrijblijvende offerte en schets gemaakt.

Unica

Alle meubels zijn unica of het nu een complete keuken, kast, (bijzet) tafel, kinderstoeltje met ingegraveerde naam of een speciaal ontworpen (hangend) wiegje betreft.

Massief houten keukens voor elk interieur

Massief houten keukens zijn tegenwoordig bijna niet meer te vinden. In de meeste woonwinkels in ieder geval niet. En dat is heel jammer, want massief hout is oersterk, blijft mooi en gaat lang mee. Gelukkig kunt u bij Fundi Meubel -en Keukenmakerij nog steeds terecht voor zo’n keuken. Sterker nog: wij maken hem op maat. Het maakt dus niet uit welk interieur u heeft, de keuken die wij maken past hier altijd perfect bij. Het bijzondere aan onze werkwijze is dat u zelf ideeën en schetsen kunt aanleveren. Wij weten wat kan en wat niet kan en kunnen uw visie daarom heel goed omzetten in een werkbaar ontwerp. U kunt er ook voor kiezen om het ontwerp geheel aan ons over te laten. Wij horen graag wat uw wensen zijn en zullen op basis daarvan een verrassend ontwerp maken waar u zich zeker in zult kunnen vinden.

Wij werken met oog voor het milieu

Massief houten keukens zijn schitterend om te zien en ze hebben veel praktische voordelen waaronder duurzaamheid. Maar het maken van zo’n keuken is volgens ons alleen verantwoord als we ook op een duurzame manier omgaan met de natuur. Daarom werken wij zoveel mogelijk met Europees hout. En onze andere houtsoorten hebben per definitie een FSC keurmerk. Zo weet u altijd zeker dat het hout voor uw keuken afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos.

Massief houten keukens

Leg uw ideeën aan ons voor

Heeft u een schets of wilt meer weten over onze houten keukens op maat? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Dit kan door te bellen met het telefoonnummer 06 27314053. Mailen kan naar info@meubelmakerijfundi.nl.

Direct Contact

Wenst u direct contact op te nemen? Klik dan op de knop hieronder.

Contact Opnemen
Top