Meubelmaker Nijmegen

Maatwerk, Milieuvriendelijk, Ontwerp & Unica

Maatwerk

Alle meubels worden in nauw overleg met de klant ontworpen en gemaakt. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een geheel maatwerk meubelstuk wat exact bij uw wensen past.

Milieuvriendelijk

Dat wil zeggen dat wij gebruik maken van Europees hout en niet van tropisch hardhout. Er wordt ook gewerkt met Europees multiplex met FSC keurmerk.

Ontwerp

Meestal komt de klant zelf met een idee of schets voor het meubel. Na een eerste overleg of bezoek ter plekke wordt een vrijblijvende offerte en schets gemaakt.

Unica

Alle meubels zijn unica of het nu een complete keuken, kast, (bijzet) tafel, kinderstoeltje met ingegraveerde naam of een speciaal ontworpen (hangend) wiegje betreft.

De meubelmaker in Nijmegen levert maatwerk

Zoekt u een meubelmaker Nijmegen om uw meubelontwerpen te realiseren? Neem dan eens contact op met Fundi Meubel -en Keukenmakerij. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp en de vervaardiging van zowel meubels als keukens op maat. Wij ontwerpen onze producten altijd in overleg met u als klant. U kunt zelf een idee of schets aanleveren, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een ontwerp maken.

Mooie ontwerpen met oog voor het milieu

Fundi Meubel -en Keukenmakerij onderscheidt zich niet alleen door het maatwerk maar ook door de milieuvriendelijke productie van de meubels. Dit wil zeggen dat wij voornamelijk gebruik maken van massief Europees hout. En als we ander hout gebruiken is dit altijd FSC gecertificeerd. Dit FSC keurmerk betekent dat het hout is gekapt in een verantwoord beheerd bos. Het kappen van bomen uit dergelijke bossen gebeurt alleen onder streng toezicht en strikte voorwaarden. Voor de afwerking van onze producten gebruiken we uitsluitend natuurlijk oliën. Zo heeft u de garantie dat uw nieuwe meubelstuk op een verantwoorde manier tot stand is gekomen en kunt u er met een gerust hart van gaan genieten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Fundi Meubel -en Keukenmakerij? Neem dan contact met ons op. Dit kan door een email te sturen naar info@meubelmakerijfundi.nl of te bellen naar 06 27314053. Heeft een idee voor een meubelstuk of een keuken en wilt u dit met ons bespreken? Wij gaan graag met u om de tafel zitten om met u mee te denken. Wij kunnen dan een schets maken en een vrijblijvende offerte opstellen. Indien akkoord gaat met deze offerte gaan wij graag voor u aan de slag.

Direct Contact

Wenst u direct contact op te nemen? Klik dan op de knop hieronder.

Contact Opnemen
Top