Meubels op maat

Maatwerk, Milieuvriendelijk, Ontwerp & Unica

Maatwerk

Alle meubels worden in nauw overleg met de klant ontworpen en gemaakt. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een geheel maatwerk meubelstuk wat exact bij uw wensen past.

Milieuvriendelijk

Dat wil zeggen dat wij gebruik maken van Europees hout en niet van tropisch hardhout. Er wordt ook gewerkt met Europees multiplex met FSC keurmerk.

Ontwerp

Meestal komt de klant zelf met een idee of schets voor het meubel. Na een eerste overleg of bezoek ter plekke wordt een vrijblijvende offerte en schets gemaakt.

Unica

Alle meubels zijn unica of het nu een complete keuken, kast, (bijzet) tafel, kinderstoeltje met ingegraveerde naam of een speciaal ontworpen (hangend) wiegje betreft.

Een uniek interieur met meubels op maat

Wist u dat meubels op maat uw interieur een hele unieke en exclusieve uitstraling kunnen geven? Zo kan een mooie grote eettafel een ware blikvanger zijn in uw keuken. En wat dacht u van een bijzondere kast, geheel naar uw eigen ontwerp? Moeilijk? Niet als u deze meubels laat maken door Fundi Meubel -en Keukenmakerij. U legt uw droom aan ons voor en wij zorgen dat deze werkelijkheid wordt. Misschien heeft u iets in gedachten en kunt u dit niet precies onder woorden brengen? Wij zetten uw wensen om in een mooi ontwerp. En heeft u zelf al een schets? Dan zorgen wij dat het meubelstuk van uw dromen binnenkort in uw woning staat.

Milieuvriendelijk maatwerk

Fundi Meubel -en Keukenmakerij geeft om het milieu. We willen daarom op een verantwoorde manier omgaan met materialen. Dit betekent dat we zoveel mogelijk Europees hout gebruiken voor onze meubels. En als we ander hout gebruiken, heeft dit sowieso het FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft u de garantie dat ons hout afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos. Ook voor de afwerking van onze meubels gebruiken we milieuvriendelijke producten zoals natuurlijke oliën. Het eindresultaat is daarom altijd een duurzaam product wat op een verantwoorde manier is vervaardigd.

meubels op maat

Meer informatie

Wilt u meubels op maat laten maken? Neem dan eens contact op met Fundi Meubel- en Keukenmakerij voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken per e-mail: info@meubelmakerijfundi.nl, maar u kunt ook bellen naar 06 27314053.

Direct Contact

Wenst u direct contact op te nemen? Klik dan op de knop hieronder.

Contact Opnemen
Top