Milieuvriendelijke meubels

Maatwerk, Milieuvriendelijk, Ontwerp & Unica

Maatwerk

Alle meubels worden in nauw overleg met de klant ontworpen en gemaakt. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een geheel maatwerk meubelstuk wat exact bij uw wensen past.

Milieuvriendelijk

Dat wil zeggen dat wij gebruik maken van Europees hout en niet van tropisch hardhout. Er wordt ook gewerkt met Europees multiplex met FSC keurmerk.

Ontwerp

Meestal komt de klant zelf met een idee of schets voor het meubel. Na een eerste overleg of bezoek ter plekke wordt een vrijblijvende offerte en schets gemaakt.

Unica

Alle meubels zijn unica of het nu een complete keuken, kast, (bijzet) tafel, kinderstoeltje met ingegraveerde naam of een speciaal ontworpen (hangend) wiegje betreft.

Duurzaam genieten met milieuvriendelijke meubels

Een mooi en hip interieur met milieuvriendelijke meubels, klinkt dat u als muziek in de oren? Neem dan eens contact op met Fundi Meubel -en Keukenmakerij. Want wij hechten veel waarde aan de duurzame productie van onze meubels. We maken daarom zoveel mogelijk gebruik van Europees hout. Als we ander hout gebruiken, heeft dit altijd een FSC certificering. Een FSC certificering houdt in dat het hout afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos en dus geen schade toebrengt aan het milieu. Ook voor de afwerking van onze meubels gebruiken we milieuvriendelijke materialen zoals natuurlijk oliën. Het eindproduct is daarom altijd een meubelstuk waar u met een goed gevoel van kunt genieten.

Milieuvriendelijke meubels

Een meubelstuk op maat

Spreekt onze visie op milieuvriendelijke meubels u aan? Dan gaan wij graag met u in gesprek over úw ideeën. Wellicht heeft u zelf een ontwerp in gedachten voor een bank, stoel, tafel of iets anders. En misschien heeft u zelfs al een schets gemaakt? Wij helpen u graag om deze ideeën en dromen om te zetten in een realiseerbaar ontwerp. Heeft u zelf geen inspiratie maar wilt wel graag iets unieks in huis? Dan kunnen wij in overleg met u ook zelf een ontwerp maken en aan u voorleggen. U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken om uw wensen met ons te bespreken. U kunt ons bereiken door een email te sturen naar info@meubelmakerijfundi.nl. Wilt u liever bellen? Via het telefoonnummer 06 27314053 staan wij u graag te woord.

Direct Contact

Wenst u direct contact op te nemen? Klik dan op de knop hieronder.

Contact Opnemen
Top