Over ons

Alles op maat, met liefde en vakmanschap gemaakt.

Al onze toestellen en apparaten worden volledig op maat gemaakt, wij adviseren u graag over de opties en mogelijkheden. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we al gezien hoe het allemaal gaat. Geen vraag is ons te groot.

Onze betekenis voor u

Voor u, als meubelfabrikant in Eindhoven, staan ​​wij klaar om uw wensen voor verschillende soorten meubelen, zoals tafels, kasten en nog veel meer, te wijzigen. Wij bieden onze diensten aan aan particuliere en zakelijke klanten. Op verzoek voeren wij ook bijvoorbeeld keuken- of kantoorwerkzaamheden uit.

Werken met meubels op maat

 We doen alles, van kasten, keukens, badkamers en nog veel meer. Voor alle maatwerkproducten maken wij eerst een voorstel met u. We bespreken uw wensen, bespreken de mogelijkheden en zeggen vooraf duidelijk wat het gaat kosten. Zo hoef je later geen verrassingen te verwachten, dat is fijn.

Meer dan 20 jaar ervaring

 Wij zijn al meer dan 20 jaar een bekende meubelfabrikant in en rond Eindhoven. In al die jaren hebben we meubels en apparatuur gemaakt waar we trots op zijn. Elke taak is voor ons een nieuwe uitdaging, die we graag aangaan. Plezier, kwaliteit, ervaring en kennis zijn onze kernwaarden, op basis waarvan we alle uitdagingen op het gebied van vertrouwen aangaan.